Flightmaster kennelnimen alla kasvatettiin aikaisemmin pienimuotoisesti amerikancockerspanieleita.

Etsiessäni minulle sopivaa rotua, kuin vahingossa näin ensimmäisen ”jenkin” ja se oli menoa. Tämä ihastuttava rotu eli rinnallani 1978–2006, jolloin viimeinen omistamani ja kasvattamani jenkkityttö nukkui pois FI MVA Flighmaster I`ll Love Honey (Doris).

Cirnecot tulivat elämääni

Jälleen olin etsimässä. Tällä kertaa helppohoitoisempaa rotua. Etsimäni löytyi, ihastuin tähän tyylikkääseen, upeaan juoksijarotuun, ja niinpä alkoi pennun etsintä. Luin rodusta kaiken mahdollisen löytämäni ja kyseisen rodun kasvattajien sivustot. Minua vanhana kasvattajana miellytti eniten Vespinja`s-kennelin tyyli kertoa koirista ja kasvatustyöstä. Otin yhteyttä Annikki Peltolaan, toiveena saada pentu. Jouduin odottamaan, ja vihdoin 2009 tyttö tuli taloon. Reipas ja aina iloinen ”Utu”, Vespinjas`s Faustina, onkin sitten vauhdittanut elämäämme. Ajatus oli jo heti alkuun, että Utu ei jää ainoaksi koiraksemme, ja niinpä Annikilta tuli suloinen ”Sumu”, Vespinja`s Highland Mist, syksyllä 2010.

Joukkoomme liittyi keväällä 2011 Sisiliasta hakemamme hurmuripoika ”Savu", Pasquale Dell`Ovo, kasvattajat Laura Majorana ja Marco Belfiore, kennel Dell`Ovo. Joulukuussa 2013 syntyneestä pentueesta kotiin jäi ”Pihla” Flightmaster Unique Haze, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut riittämiin. Huhtikuussa 2016 syntyneestä pentueesta kotiin jäi ”Fumi”, Flightmaster San Flower, ilopilleri. Heinäkuussa 2016 tuli Italian matka ja tuliaisena Bronte, upea poika, kasvattajat Franca Corradini ja Bernini Paolo

Italian tuonti uroksemme Alessandro asustelee Heinävedellä

2021 Sisiliasta liittyi joukkoomme uros Alfio Chiarelli D`Aragona, kasvattaja Francesco Chiarelli, sekä ihastuttava neito Zina Dei Vignzzi, kasvattaja Giuseppe Palazzolo

Harrastamme koiriemme kanssa näyttelyissä käyntiä aktiivisesti, sekä rata- ja maastojuoksua. Koiramme ovat perheenjäseniä.

Cirnecoissa minua viehättää niiden älykkyys, toiminnallisuus, monipuolinen harrastamisen mahdollisuus, kauniit liikkeet, ihastuttavat iloiset, avoimet luonteet ja että ne ovat perusterve rotu.

Jalostustyössäni pyrin säilyttämään nämä ominaisuudet.

Marja-Leena ja Vesa